Over SP@W

Stress in het werk kost de organisatie geld en de medewerkers hun gezondheid. Daarom heeft ZonMw subsidie toegekend aan de kennisorganisaties Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, TNO, Tranzo, Trimbos en VUmc voor een project dat dit probleem helpt aan te pakken. Deze stressaanpak is praktisch, integraal en op maat en daarom werken we graag samen met praktijkpartners. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen als praktijkpartner.

Meedoen kan op twee manieren:

  • Mee ontwikkelen - U levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de strategie ‘Stress Prevention@Work’ in de eerste fase van het project. U maakt als partner deel uit van het bedrijvennetwerk.
  • Meedoen als proeftuin - Uw bedrijf zal als een van de eersten aan de slag gaan met de strategie ‘Stress Prevention@Work’. Samen kijken we wat goed gaat en wat anders moet. U maakt als partner deel uit van het bedrijvennetwerk.

 

Wat het oplevert

Stress Prevention@Work is de ontwikkeling, toepassing en evaluatie van een praktisch ‘integrale strategie’. De ‘integrale strategie’ is een stappenplan om stress in het werk te signaleren en aan te pakken. Met deze aanpak op maat werk je aan de juiste knelpunten. Daarmee is de kans groot dat je ziekteverzuim vermindert en productiviteit vergroot.De infrastructuur van het project is ‘toekomstbestendig’. Het lerende bedrijvennetwerk blijft na afloop van het project voortbestaan, daar heb je dus blijvend voordeel van.

Meer over de strategie lees je hier

RSS Feeds
Disclaimer   |    Privacy statement    |    © 2014 TNO