Digitaal platform

Het digitale platform ondersteunt toepassing van de integrale strategie in uw organisatie. Er is zowel een module voor werkgevers als voor medewerkers, want zij hebben een andere rol in de aanpak van stress op het werk.

Werkgevers en medewerkers vinden op het platform meetinstrumenten om stress en stressoorzaken vast te stellen. Zodra u weet wat er knelt, kunt u door met de aanpak. Hebben veel medewerkers last van het knelpunt, dan moet de organisatie wellicht iets doen. Heeft een enkeling last van het knelpunt, dan past een individuele aanpak beter. Voor beide kunnen werkgever en werknemer op het platform terecht. We hebben daar namelijk de bestaande stressaanpakken en hun aanbieders voor u geordend. Bewezen of gewaardeerde aanpakken staan hoger op de lijst met geadviseerde aanpakken.

Eigen invulling

Werkgevers kunnen het platform laten aanvullen met de meetinstrumenten en aanpakken van de organisatie. Het platform kan zelfs in uw huisstijl worden vormgegeven. Zo is de omgeving herkenbaar voor medewerkers en management, wat het gebruik zal vergroten.

 

 

RSS Feeds
Disclaimer   |    Privacy statement    |    © 2014 TNO