Lerend Netwerk

Er is een Lerend Netwerk van bedrijven om te leren van ervaringen van andere bedrijven en om knelpunten bij het inzetten van de strategie te bespreken. Van de industrie tot de welzijnszorg: organisaties uit alle sectoren nemen deel aan het netwerk. Het netwerk komt drie keer per jaar bij elkaar. En steeds is de facilitering van een Lerend Netwerk Bijeenkomst in handen van een andere netwerkpartner. U hoeft nooit te ver te reizen, omdat we in drie regio’s netwerken: Noord, Midden en Zuid. Er is ook uitwisseling tussen de drie regio’s doordat we eenmaal per jaar een Groot Lerend Netwerk bijeenkomst organiseren waarin we elkaar ontmoeten.

Regio noord

Partners uit de regio noord komen komen zowel uit Groningen en Delfzijl, maar bijvoorbeeld ook uit Amsterdam en Heemskerk. De datum van de eerstvolgende netwerkbijeenkomst vindt u in de agenda.

Lees meer
 

Regio midden

Partners uit de regio midden komen komen zowel uit Harderwijk en Amersfoort, maar bijvoorbeeld ook uit Rotterdam en Den Haag. De datum van de eerstvolgende netwerkbijeenkomst vindt u in de agenda.

Lees meer
 

Regio zuid

Partners uit de regio zuid komen komen zowel uit Boekel en Tilburg, maar bijvoorbeeld ook uit Helmond en Breda. De datum van de eerstvolgende netwerkbijeenkomst vindt u in de agenda.

Lees meer
RSS Feeds
Disclaimer   |    Privacy statement    |    © 2014 TNO